INFORMARE

Stimati apicultori, clienti, furnizori, distribuitori,

Din motive obiective activitatea de productie si comenrcializare Apicotef.ro este suspendata !


Multumim pentru intelegere !

Micronucleu apicol tip EWK pt.imperechere mătci

Disponibilitate :  Momentan nu comercializam acest produs ! 
Va rugam sa folositi formularul pentru a trimite o precomanda !

Elemente :
- Cutie dublă protecţie nuclee
- Nucleu EWK complet
 
Preţurile variaza în funcţie de specificaţiile tehnice, volumul comenzii, accesorii, vopsire/tratare, transport, etc.

Detalii produs :
Se pot vinde separat, în configuraţia dorită de client, având accesoriile incluse în preţ (tablă capac, foraibăre, izolaţie cutie, discuri urdiniş, zăvoare). 

Descriere :
Nucleele EWK reprezinta varful de gamă al adăposturilor de albine folosite în perioada de împerechere a reginelor, datorită uşurinţei de lucru a apicultorului, stresului redus al albinelor dar mai ales datorită volumului redus de albine folosit cu acest tip de micronucleu care implicit reduce foarte mult costurile de creştere ai reginelor. Pentru reglarea optimă a temperaturii familiilor de albine, recomandăm adăpostirea nucleelor EWK câte două într-o cutie compartimentată comună.

Dimensiunea ramei interioare a nucleului este de 200*115 mm, la care se adaugă spaţiul de 8 mm în lateralele acesteia şi în partea inferioară. Pe părţile laterale, nucleul EWK este prevăzut cu geamuri ce permit vizualizarea microfamiliei de albine precum şi ponta mătcii. În partea frontală, fiecare nucleu are practicat un orificiu, obturat de limitator tip "disc de urdiniş" de mici dimensiuni. În partea inferioară, nucleul prezintă aerisire, care de asemenea are posibilitatea obturării cu şubăr din tabla galvanizată.